17 mei 2021

Contracten & onderhandelingen

IDLegal heeft een toeleverancier van de vliegtuigindustrie bijgestaan bij het opstellen, uitonderhandelen en sluiten van een contract met betrekking tot de verkoop en ontwikkeling van hoogwaardige glazen onderdelen van een bepaald type commerciële vliegtuigen.

Line

17 mei 2021

Agentuur en Distributie

IDLegal heeft een Nederlandse distributeur bijgestaan en geadviseerd bij de beëindiging van een langdurige relatie met een leverancier van een Frans wijnmerk. Partijen hebben een minnelijke regeling getroffen.

Line

8 september 2019

Privacy, AVG

IDLegal voldoet uiteraard aan de AVG en heeft een eigen privacyverklaring. IDLegal kan u assisteren bij al uw vraagstukken over de AVG en privacy. IDLegal heeft ervaring als compliance officer op het gebied van privacy en de AVG.

Line

8 september 2019

Sponsoring

IDLegal heeft een aantal tophockeyers over hun sponsorcontracten geadviseerd.

Line

IDLegal is een advocatenkantoor dat zich concentreert op commerciële contracten en aan sport en sportevenementen gerelateerde contracten. Daarnaast geeft IDLegal algemeen ondernemingsrechtelijk advies, bijvoorbeeld ter ondersteuning van een fusie of overname.

IDLegal is het advocatenkantoor van mr Ingelise Driehuis. Zij heeft ruim 10 jaar als advocaat bij een gerenommeerd en groot Nederlands kantoor gewerkt. Daardoor biedt IDLegal haar cliënten juridische werkzaamheden van kwalitatief hoog niveau tegen aantrekkelijke tarieven.

IDLegal communiceert open en direct. IDLegal is toegewijd en heeft persoonlijke aandacht voor de cliënt. IDLegal kent de cliënt en haar business. Het werk van IDLegal is daardoor praktisch en oplossingsgericht.

IDLegal heeft een netwerk van advocatenkantoren, notarissen en fiscalisten. Hierdoor zijn cliënten van IDLegal verzekerd van ondersteuning op rechtsgebieden die niet tot de specialismen van IDLegal behoren.

Commerciële Contracten

Commerciële Contracten

IDLegal concentreert zich op commerciële contracten en het contractenrecht.

Sport Gerelateerde Contracten

Sport Gerelateerde Contracten

IDLegal concentreert zich ook op sport en sportevenementen gerelateerde contracten.

TrackrecordVolvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

Namens de Gemeente Rotterdam is het contract voor het organiseren van een Stopover in Rotterdam als onderdeel van de 2006 Volvo Ocean Race met Volvo Event Management UK Ltd ("Volvo") uitonderhandeld.